Твій улюблений прикид
|
|
SAGA | Дата: Пт, 02.11.2007, 20:53 | Повідомлення # 11 |
Крутий
Група: Друзі
Репутація: 4
Статус: Offline
| я обожнюю джинси, а в загалі - мій улюбление прикид той, який відповідає моєму настрою... до речі, є класні ботінки (тіпа бєрци) в магазині в тому ряду, як іти від Гранд-базара до ринку, там тіп модельне взуття продається (точніше по ціні "модельне"), і в них стілаж з тими ботінками стоїть... ззовні класні, єдине що дуууже важкі і знову ж такі недешеві...
бери от жизни всё, только плати за это ...
|
|
| |
gL@ve | Дата: Пт, 02.11.2007, 22:04 | Повідомлення # 12 |
Свої
Група: Адміністратори
Репутація: 9
| SAGA, я знаю про той магазин сама туди іноді заходжу Можна знайти оригінальні капки. Знайомий недавно там купував бєрци - вроді довольний.
Скромність- найкоротший шлях до невідомості(с)
|
|
| |
Neformat | Дата: Пт, 02.11.2007, 23:48 | Повідомлення # 13 |
Admin
Репутація: 15
| SAGA, і я там стіли купляла....
PERFICE TE
|
|
| |
Djuice | Дата: Сб, 03.11.2007, 14:07 | Повідомлення # 14 |
Крутий
Репутація: 5
| Та в Денмарку весь Тернопіль стіли купляв. в мене теж є одна пара звідтам...але вже набридли, хочу інші.
Вітер хитає Трупом синеньким Живи Україно Живо моє ненько А всіх комуняк повісимо до гіляк І хай собі висять! Зік Хай сообі висять!!!
|
|
| |
Baralgin | Дата: Чт, 29.11.2007, 14:04 | Повідомлення # 15 |
Чайничок
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Quote (gL@ve) Baralgin, принось нитки і звяжу...і можу навчити вязати сам собі звяжеш Куди приносити нитки??? Навчити то я навчусь, але сумніваюсь що в мене вистачить терпіння, щоб дов'язати його до кінця!!! Добавлено (29.11.2007, 14:04) --------------------------------------------- І я свої улюблені камуфляжні стіли в Ден Марку купляв. Я їх просив, щоб вони привозили не одне і теж, але їм по барабану... Я, мабуть, фетишист... Обожнюю свій чорно-червоно-жовтий шарфік звязаний по замовленню!!! А і ще салатовий теж дуже люблю!!! Ніколи не відмовлюсь від ще однієї пари суперстарів до своєї колекції. В планах купити скейтера!!!
Окончен бал - убит весь зал!!!
|
|
| |
Neformat | Дата: Пт, 30.11.2007, 21:39 | Повідомлення # 16 |
Admin
| Baralgin, мені принось і навчу...а терпіння то діло індивідуальне... я теж думала не зможу довязати жодну річ....але всетаки кожного разу нездавалась я нещодавно одну дівчинку бачила в аналогічному прикиді(чорна куртка, шапочка в полосочку, джинси в берцах і сумка через плече)....спочатку так здивувалась, а потім ми познайомились...кльова мала!!!!і прикид - жирний!!! 
PERFICE TE
|
|
| |
Baralgin | Дата: Сб, 01.12.2007, 18:45 | Повідомлення # 17 |
Чайничок
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Quote (Baralgin) мені принось Куди???
Окончен бал - убит весь зал!!!
|
|
| |
Neformat | Дата: Сб, 01.12.2007, 23:13 | Повідомлення # 18 |
Admin
| Baralgin, хм....ну тут вже тре домовлятись куди і коли
PERFICE TE
|
|
| |
DFN | Дата: Нд, 02.12.2007, 11:49 | Повідомлення # 19 |
Поважний
Репутація: 5
| Мій улюблений прикид залежить від пори року))))))) Зараз це джинси,стіли фуболка з Бандерою , балахон і обов'язково мій POLAR - в якому книжка ніцше і цифровик... P.S.De Mark - єдинний магазин в Тернополі де подаются стіли... Обіцяли що скоро ще шнурівки їм підвезуть...
Бог і Україна
|
|
| |
gL@ve | Дата: Нд, 02.12.2007, 22:40 | Повідомлення # 20 |
Свої
Репутація: 9
| то є попса.... а шнурівки тре буде пошукати! хочу кольорові!!!
Скромність- найкоротший шлях до невідомості(с)
|
|
| |