Вживання нецензурної лексики та жаргонних слів в укр мові
|
|
Neformat | Дата: Чт, 15.11.2007, 23:09 | Повідомлення # 21 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 15
Статус: Offline
| Quote (namystynka) Пам*ятай! Матюки перетворюють Тебе в москаля! angry angry angry Все не буду розбалаківать матюками!
PERFICE TE
|
|
| |
Igorisius | Дата: Сб, 17.11.2007, 20:07 | Повідомлення # 22 |
Крутий
Група: Друзі
Репутація: 6
| Матюкаюсь страшно:( Як гаспидський харцизяка
|
|
| |
m@lik | Дата: Ср, 21.11.2007, 17:13 | Повідомлення # 23 |
Зелений
Репутація: 1
| відверто кажучи матюкаюся я часто але це переважно відбувається на роботі і то коли дуже занятий і ше крім того зі всіх боків тебе ше дістають,або коли мені щось не получається. а от в дома намагаюся не вживати нецензурної лексики,я її замнняю на інші терміни які не вважаються матюками. а взагалі я так думаю якщо людина привикла вживати матюки то її ніщо вже не зупинить.
і все на світі треба пережити і кожен фініш це посуті старт і наперед не треба ворожити і за минулим плакати не варт
|
|
| |
Neformat | Дата: Пт, 23.11.2007, 01:37 | Повідомлення # 24 |
Admin
| Quote (m@lik) а взагалі я так думаю якщо людина привикла вживати матюки то її ніщо вже не зупинить. вірю і надіюсь, що зупинить 
PERFICE TE
|
|
| |
gL@ve | Дата: Нд, 25.11.2007, 20:54 | Повідомлення # 25 |
Свої
Репутація: 9
| Стоп!! Всі зізнались ,що часом(чи часто) вживають матюки... А тепер давайте разом ...виправлятись))) Хто знає як??? Можна так- сказати своєму другові(подрузі): "Якщо я випадково матюкатись буду - щипни мене за вухо " отак пару раз вщипнуть, вухо спухне і тоді перехочеться???
Скромність- найкоротший шлях до невідомості(с)
|
|
| |
Neformat | Дата: Вт, 27.11.2007, 12:22 | Повідомлення # 26 |
Admin
| Христиночко, вуха - то святе!!!краще замінювати мати якимось словом, н-д "квіточка" і всі будуть довольні
PERFICE TE
|
|
| |
gL@ve | Дата: Ср, 28.11.2007, 23:28 | Повідомлення # 27 |
Свої
Репутація: 9
| Neformat, Ото зараз так слизько, ти йдеш...шпортаєшся ...і кажеш: "Квіточка!" весело було б ... Я переважно згадую перші слова Гагаріна
Скромність- найкоротший шлях до невідомості(с)
|
|
| |
Neformat | Дата: Нд, 02.12.2007, 14:49 | Повідомлення # 28 |
Admin
| gL@ve, звісно квіточка
PERFICE TE
|
|
| |
namystynka | Дата: Вт, 04.12.2007, 01:48 | Повідомлення # 29 |
Чайничок
Репутація: 7
| Насте, а ти плагіаторка!!!! Вкрала нашу ідею!!! Ми колись з колєжанками відівчали одного хлопаку (креативний псевдонім -- агресивний барабанщик), від його улюбленої лексики, заміняючи матюк на "квіточку"... Оскільки діло було зимою, то все так і виглядало: йде бідака Юрко, слизкається, шпортається... під свої ж крики-- "КВІТОЧКА"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дорога в нікуди завжди веде в серце кожного з нас *** Ти не належиш світу,бо він належить тобі...
|
|
| |
Volya | Дата: Вт, 18.12.2007, 14:33 | Повідомлення # 30 |
Чайничок
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Я також люблю по говорити нецензурщиною і саме образливе, шо це відбувається у колі друзів!!!!!!!!!!!!!!
Уже народ - одна суцільна рана Уже від крові хижіє земля І кожного катюгу і тирана Уже чекає зсукана петля Василь Симоненко
|
|
| |