Моє місто!
|
|
Маргарита | Дата: Ср, 06.02.2008, 01:18 | Повідомлення # 11 |
Зелений
Група: Друзі
Репутація: 1
Статус: Offline
| я виросла в Тернополі, але змушена була переїхати. І от що я вам скажу Тернопіль це найкраще місто!!!!!!! я вже 5 років живу не в Тернополі, але регулярно навідуюсь , бо воно СУПЕР!! Тут навіть дихати приємніше!!! просто прогулятися цими вуличками!!!
Гірше не шукати, ніж не знайти
|
|
| |
mis_X | Дата: Ср, 06.02.2008, 02:18 | Повідомлення # 12 |
Старший юзер)
Репутація: 5
| Маргарита, а куди переїхала? якщо не секрет?
в кожного є маска у житті, а у мене їх аж 2 гурт "Еліс"
|
|
| |
Yoгурт | Дата: Ср, 06.02.2008, 22:08 | Повідомлення # 13 |
Поважний
Група: Особливі
Репутація: 4
| Quote (Маргарита) Тут навіть дихати приємніше Канєшно, рідний сморід, найкращий - бо до нього првик ше змалку!
|
|
| |
Маргарита | Дата: Пн, 11.02.2008, 00:10 | Повідомлення # 14 |
Зелений
Репутація: 1
| mis_X, не секрет. Зараз живу в Житомирі Добавлено (11.02.2008, 00:10) --------------------------------------------- Yoгурт, Quote Канєшно, рідний сморід, найкращий - бо до нього првик ше змалку не треба так говорити. Тернопіль досить чисте місто, особливо, якщо порівнювати його з іншими містами!!!
Гірше не шукати, ніж не знайти
|
|
| |
kyzьma | Дата: Пн, 11.02.2008, 01:19 | Повідомлення # 15 |
Рідня
Група: Модератори
Репутація: 6
| Маргарита, та то було образно сказано..но всьорамно якшо порівняти Тернопіль і Н/П якийсь там Кривий Ріг чи ше шось типу того то наше містечко(або недуже велике місто) просто кавалок краси на карті України))
всьо чотко
|
|
| |
кУльчик | Дата: Чт, 06.03.2008, 00:40 | Повідомлення # 16 |
Чайничок
Група: Користувачі
Репутація: 4
| Тернопіль-це взагалі люксичне місто .... я його дуже люблю, і мені ніде так класно не буває як в ТЕРНОПОЛІ....мабуть тому,що я привикла до нього,так як і ви усі..
BOO!!! :))
|
|
| |
wiedzmin | Дата: Пн, 24.03.2008, 21:17 | Повідомлення # 17 |
Крутий
Група: Особливі
Репутація: 3
| Дуже класно,коли сидиш біля озера і вдивляєшся в ніч, на тихе вечірнє місто з його цікавинками. Або у день, сидячи за цікавою книжкою (краще романтичною чи сонетами). І захоплюватись всією його красою, вдихати кожен аромат життя.
They can't stop us lett'em try for HEAVY METAL we will die
|
|
| |