БлонДинкИ
|
|
DFN | Дата: Сб, 16.02.2008, 12:00 | Повідомлення # 41 |
Поважний
Група: Друзі
Репутація: 5
Статус: Offline
| - Что одинакового между блондинкой и бутылкой пива? - От горла и выше-пусто!
Бог і Україна
|
|
| |
cherry4 | Дата: Сб, 16.02.2008, 13:13 | Повідомлення # 42 |
Крутий
Група: Користувачі
Репутація: 11
| Quote (mis_X) блоднинці достатньо перефарбуватись в чорний і вона стане інтелектуалкою вищого рівня!??! То,так сказать,штучний інтєлєкт)))) . Але якшо сказати чесно,то впевнена,шо інтелект від кольору не залежить:серед блондинок,брюнеток і шатенок є кльові люди,а є не дуже...це вже кожен вибирає для себе
:))))))))))))))))))))))))
|
|
| |
Djuice | Дата: Сб, 16.02.2008, 14:08 | Повідомлення # 43 |
Крутий
| ложш, піздьош і провокація...тупі стереотипи тупих людей блондінка - тупа у грузіна - по коліна скінхеди - звірі негри - люди а в твоєму холодильнику ніколи нема що жерти.... якщо ці твердження збігаються із вашими, значить ви рухаєтесь прямо в нікуди.
Вітер хитає Трупом синеньким Живи Україно Живо моє ненько А всіх комуняк повісимо до гіляк І хай собі висять! Зік Хай сообі висять!!!
Повідомлення відредагував Djuice - Сб, 16.02.2008, 14:10 |
|
| |
cherry4 | Дата: Сб, 16.02.2008, 16:15 | Повідомлення # 44 |
Крутий
Група: Користувачі
Репутація: 11
| Djuice,
:))))))))))))))))))))))))
|
|
| |
gL@ve | Дата: Нд, 17.02.2008, 21:36 | Повідомлення # 45 |
Свої
Група: Адміністратори
Репутація: 9
| kyzьma, я -рижа)
Скромність- найкоротший шлях до невідомості(с)
|
|
| |
kyzьma | Дата: Нд, 17.02.2008, 23:37 | Повідомлення # 46 |
Рідня
Група: Модератори
Репутація: 6
| gL@ve, шо чесно? блін я завжди думав шо ти шотенка як і я..но то короч ти кинь мені своє фото там де ти рижа, бо ті шо в мене є то ти не рижа, а русява....
всьо чотко
|
|
| |
gL@ve | Дата: Пн, 18.02.2008, 11:11 | Повідомлення # 47 |
Свої
Група: Адміністратори
Репутація: 9
| kyzьma, Заціни фотки з Карпат!(точно не шатенка))))))
Скромність- найкоротший шлях до невідомості(с)
|
|
| |
mis_X | Дата: Ср, 20.02.2008, 01:13 | Повідомлення # 48 |
Старший юзер)
| тупі ті, хто вірять стереотипам!! якщо це бландінки, то тоді вони тупі але........... Quote (cherry4) якшо сказати чесно,то впевнена,шо інтелект від кольору не залежить:серед блондинок,брюнеток і шатенок є кльові люди,а є не дуже...це вже кожен вибирає для себе smile от!! Djuice, підтримую!
в кожного є маска у житті, а у мене їх аж 2 гурт "Еліс"
|
|
| |
Djuice | Дата: Ср, 20.02.2008, 22:18 | Повідомлення # 49 |
Крутий
| Quote (mis_X) Djuice, підтримую! дуже радий що існують люди які НЕ рухаються в нікуди.
Вітер хитає Трупом синеньким Живи Україно Живо моє ненько А всіх комуняк повісимо до гіляк І хай собі висять! Зік Хай сообі висять!!!
|
|
| |
kyzьma | Дата: Пт, 29.02.2008, 16:36 | Повідомлення # 50 |
Рідня
Група: Модератори
Репутація: 6
| короч нарив якийсь прикол....... * * * Захожу сегодня в компьютерный класс - идут занятия, на полу валяется от смеха админ, а рядом стоит и смотрит на него непонимающими глазами и смущенным видом девушка, остальные сидят, как ни в чем не бывало. Трясу админа, спрашиваю: - Что случилось то? Пять минут ожидания, пока он просмеется, затем, не выдержав, повторяю вопрос. Через некоторое время тот, сквозь слезы, говорит: - Подходит ко мне она(показывает трясущимся пальцем) и говорит: ?Посмотрите, что это у меня компьютер завис?. Я подхожу, вижу фразу ?Continue (Yes/No)??, говорю ей, что это компьютер спрашивает - продолжать ему или нет. Она: ?И чего ему сказать??. Я: ?Ну, скажи ему - да?? И тут она нагибается к компьютеру, подносит губы куда-то между щелью дисковода и дырочками вентилятора, и настойчивым проникновенно просящим голосом говорит: - Да-а!? Наверное блондинко...
всьо чотко
|
|
| |