Самотність
|
|
Neformat | Дата: Сб, 03.11.2007, 01:55 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 15
Статус: Offline
| Чому ми її відчуваємо?
PERFICE TE
|
|
| |
SAGA | Дата: Сб, 03.11.2007, 18:30 | Повідомлення # 2 |
Крутий
Група: Друзі
Репутація: 4
| ... тому що немає людини (людей), які тебе зрозуміють, яким ти довіряєш (коли тобі це необхідно)... можна бути одному і не бути самотнім,а маожна оточеним безлічу людей (друзів, колег, рідних, близьких, знайомих і недуже...) і відчувати самотність.
бери от жизни всё, только плати за это ...
|
|
| |
namystynka | Дата: Пт, 09.11.2007, 19:24 | Повідомлення # 3 |
Чайничок
Репутація: 7
| Самотнім можна бути і серед людей... Але навіщо тоді друзі???? Їм не потрібно говорити, що ти самотній, тому що зними це неможливо. Ну, хіба що... ну короче я заплуталась......
Дорога в нікуди завжди веде в серце кожного з нас *** Ти не належиш світу,бо він належить тобі...
|
|
| |
Neformat | Дата: Сб, 10.11.2007, 23:44 | Повідомлення # 4 |
Admin
Репутація: 15
| хм....навколо людей...........сотні.....а так самотньо
PERFICE TE
|
|
| |
SAGA | Дата: Чт, 22.11.2007, 22:33 | Повідомлення # 5 |
Крутий
| по моєму самотність - це круто! воно дає можливість "порискати" в собі, почути свій внутрішній голос, розібратись в собі... звісно це самотність яку я ообираю свідомо і напений проміжок часу... це тіп "сама себе на уме" - ти зі всіма але й ни з ким, просто ходиш на своїй хвилі - і чим це не самотність?!
|
|
| |
Djuice | Дата: Нд, 02.12.2007, 02:07 | Повідомлення # 6 |
Крутий
Репутація: 5
| Найбільша слабкість кожної людини - вона не може бути одна, вона не може бути самотня..... Добавлено (02.12.2007, 02:07) ---------------------------------------------
Quote (Neformat) хм....навколо людей...........сотні.....а так самотньо це правда...навколо стільки людей, стільки друзів, а коли деколи втрачаєш одну єдину людину, почуваєш себе так,наче втратив всіх.
Вітер хитає Трупом синеньким Живи Україно Живо моє ненько А всіх комуняк повісимо до гіляк І хай собі висять! Зік Хай сообі висять!!!
|
|
| |
gL@ve | Дата: Нд, 02.12.2007, 22:45 | Повідомлення # 7 |
Свої
Репутація: 9
| Djuice, таке буває...но все проходить(Соломон :"Вме минає і це пройде") запам"ятай ці слова
Скромність- найкоротший шлях до невідомості(с)
|
|
| |
Volya | Дата: Вт, 04.12.2007, 15:56 | Повідомлення # 8 |
Чайничок
Група: Користувачі
Репутація: 0
| На мою думку самотність як явище є негативним, томущо ми забуваємо про усе довкола, і зосереджуємося тільки на собі!
Уже народ - одна суцільна рана Уже від крові хижіє земля І кожного катюгу і тирана Уже чекає зсукана петля Василь Симоненко
|
|
| |
DFN | Дата: Вт, 04.12.2007, 16:02 | Повідомлення # 9 |
Поважний
Репутація: 5
| деколи все так задовбує що титільки мріє як би плобути трішки самотнім, взагалі мені самотність набагато легше перенести ніж товариство яке мені не подобаєтся...
Бог і Україна
|
|
| |
SAGA | Дата: Ср, 05.12.2007, 08:32 | Повідомлення # 10 |
Крутий
| Quote (DFN) взагалі мені самотність набагато легше перенести ніж товариство яке мені не подобаєтся... згідна на 100%!
|
|
| |