Випадковість
|
|
|
|
Neformat | Дата: Нд, 18.11.2007, 15:44 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 15
Статус: Offline
| особисто я не вірю у випадковість, бачу багато людей завжди кажуть що є всього 99 відсотків - а 1 відсоток, то випадковість... я не хочу щоб тут писали всякі роботи,десертації, думки вчених, істориків... у кожного є власна думка,та власне тлумачення... так ось,поясніть чому не вріите або навпаки? я особисто вірю у значення речей, але не у випадковість, бо все залежить тільки від нас... ПРИКЛАД:просте знайомство дівични та хлопця - познайомилися в маршрутці, тут випадковості немає і не може бути, бо вони їхали в маршрутці кудись, у кожного свій пункт призначення, і зустрілися в той самий час в маршрутці, ось і познайомилися - де випадковість?
PERFICE TE
|
|
| |
DFN | Дата: Пн, 19.11.2007, 17:23 | Повідомлення # 2 |
Поважний
Група: Друзі
Репутація: 5
| якщо дивтися з поглюду простої людини то випадковість існує, хоча це може бути зовсім не випадковим для вищого розуму... Понятя випадковості - суто індивідуальне те що для одного здаєтся випадковим для іншого відома закономірнісь...
Бог і Україна
|
|
| |
Igorisius | Дата: Пн, 19.11.2007, 17:24 | Повідомлення # 3 |
Крутий
Репутація: 6
| Випадковостей нема. Всьому причина
|
|
| |
Baralgin | Дата: Пн, 19.11.2007, 19:31 | Повідомлення # 4 |
Чайничок
Група: Користувачі
Репутація: 0
| "Нічого ні з чого не виникає і нікуди не дівається." - це мені хімічка казла. Отож, я вважаю, що випадковостей як таких не існує. Все у світі закономірно!!! Але не завжди непередбачувано!
Окончен бал - убит весь зал!!!
|
|
| |
SAGA | Дата: Чт, 22.11.2007, 22:15 | Повідомлення # 5 |
Крутий
Репутація: 4
| а по-моєму їснує, для мене випадково все що немає причино-наслідкового зв"язку, точніше не те що немає, а просто я його не можу знайти, чи не хочу - знач "випадково!" не заморачуєшся на тому чому? і як?, а живеш собі далі))
бери от жизни всё, только плати за это ...
|
|
| |
Djuice | Дата: Пт, 23.11.2007, 00:35 | Повідомлення # 6 |
Крутий
Репутація: 5
| Випадковості змінюють закономірності....
Вітер хитає Трупом синеньким Живи Україно Живо моє ненько А всіх комуняк повісимо до гіляк І хай собі висять! Зік Хай сообі висять!!!
|
|
| |
SAGA | Дата: Нд, 02.12.2007, 21:13 | Повідомлення # 7 |
Крутий
Репутація: 4
| Djuice, точно! все що не закономірне значить випадкове )))
бери от жизни всё, только плати за это ...
|
|
| |
kyzьma | Дата: Чт, 27.12.2007, 01:54 | Повідомлення # 8 |
Рідня
Група: Модератори
| як нема, є звичайно. наприклад : коли я сижу за компом за якоюсь невідомою мені прогою, чи роблю шось вперше, причом на вгад, і виявляється шо це правильно то об"ясніть мені, хіба це не випадковість?????
всьо чотко
|
|
| |
Мануна | Дата: Чт, 27.12.2007, 02:10 | Повідомлення # 9 |
Поважний
Репутація: 11
| Quote (Neformat) ПРИКЛАД:просте знайомство дівични та хлопця - познайомилися в маршрутці, тут випадковості немає і не може бути, бо вони їхали в маршрутці кудись, у кожного свій пункт призначення, і зустрілися в той самий час в маршрутці, ось і познайомилися - де випадковість? а хіба не є випадковістю саме те, що вони зустрілися? місто ж не мале, маршрутів, якими мона добратись до певного "пункту призначення" кілька і самі маршрутні таксі їздять кожні 5-10 хв. Хіба не є випадковістю, що вони сіли саме в одне і те ж таксі? а от те, що вони познайомилились, то це вже точно ніяка не випадковість, а осбобиста ініціатива...
Love cures the very wound it makes (Любов виліковує навіть ту рану, якої вона завдає...) Out of sight, out of mind (Як очі не бачать, серце не болить)
|
|
| |
kyzьma | Дата: Чт, 27.12.2007, 02:22 | Повідомлення # 10 |
Рідня
Група: Модератори
| Мануна, * а от те, що вони познайомилились, то це вже точно ніяка не випадковість, а осбобиста ініціатива... * ага сто пудів . підтримую!!!! а випадковісь всетаки існує ( як "снікерс лісовий горіх") :)))
всьо чотко
|
|
| |