Як часто треба займатися сексом, щоб бути здоровим???
|
|
Yoгурт | Дата: Ср, 30.01.2008, 15:14 | Повідомлення # 11 |
Поважний
Група: Особливі
Репутація: 4
Статус: Offline
| угу вера
|
|
| |
Doomsayer | Дата: Ср, 30.01.2008, 15:20 | Повідомлення # 12 |
Крутий
Група: Користувачі
Репутація: 5
| Yoгурт, ото ти порівняв!?! вибачте х** з пальцем. Секс без почуттів навіть де вчомусь прикольніший ніж з почуттями. Впирнципі цього домагаються більшість людей які регулярно займаються ним. Коли ти мав дівчину на вечір тебе нічого не зобовязує ти просто провів офігенно вечір і задоволений вихідними. Тобі непотрібно за шось там хвилюватись, за якісь там почуття чи ше шось (правда якщо все було правильно і безпечно). А секс з почуттями залишим тим хто найшов собі свою другу половину. Правда я неспорю шо секс з любимою людиною, з людиною яку дійсно кохаєш куда кайфовіший ніш з простою дівкою за вечір. Але всерівно любий СЕКС кращий ніж маструбація. 100%. хіба шо секс коли в тебе невстав. або коли тебе наламали.
Your doom awaits you Я знаю твій IP, яка в тебе ОС, і який втебе Броузер 
|
|
| |
kyzьma | Дата: Ср, 30.01.2008, 15:24 | Повідомлення # 13 |
Рідня
Група: Модератори
Репутація: 6
| Quote (Doomsayer) Але всерівно любий СЕКС кращий ніж маструбація. 100% ну да, но з коханою людиною в 300% Quote (Doomsayer) хіба шо секс коли в тебе невстав. дякувати Богу шо в мене такого небуло, правда коли замаханий після пару разів, то тре троха перекурити і троха довше заводитись, і далі всьо гуд!! работаєм)))
всьо чотко
|
|
| |
Doomsayer | Дата: Ср, 30.01.2008, 15:29 | Повідомлення # 14 |
Крутий
| Quote ну да, но з коханою людиною в 300% Прикинь! ми дойшли висновку шо секс з коханою людиною займає секс з трьома не коханими красунями на вечір. А коли тебе вже задовбав секс з коханою людиною то шо робити?:
|
|
| |
kyzьma | Дата: Ср, 30.01.2008, 15:31 | Повідомлення # 15 |
Рідня
| Quote (kyzьma) Прикинь! ми дойшли висновку шо секс з коханою людиною займає секс з трьома не коханими красунями на вечір. смишльнний парєнь аднака))) Quote (Doomsayer) А коли тебе вже задовбав секс з коханою людиною то шо робити?: в мене такого небуває,я просто пробую нові відчуття.....
всьо чотко
|
|
| |
Doomsayer | Дата: Ср, 30.01.2008, 15:34 | Повідомлення # 16 |
Крутий
| kyzьma, а коли вона тебе дістала?
|
|
| |
kyzьma | Дата: Ср, 30.01.2008, 15:37 | Повідомлення # 17 |
Рідня
| Doomsayer, то трохи віддихаю від всіх, пипу вшиваюсь на пару днів, невихожу гуляти і всьо.. я своїй теперішній малій незраджую, а колишній-завжди( да я такий))), бо цю я поважаю і в мене навіть невиникала такої думки шоб замутити на вечір когось іншого....
всьо чотко
|
|
| |
Yoгурт | Дата: Ср, 30.01.2008, 15:50 | Повідомлення # 18 |
Поважний
Група: Особливі
Репутація: 4
| я своїй тоже не зраджую... Quote (Doomsayer) А коли тебе вже задовбав секс з коханою людиною то шо робити?: Я про це теж деколи думаю, правда виходу не нахожу..Любі нові відчуття вичерпують себе..)))))жаль
|
|
| |
Doomsayer | Дата: Чт, 31.01.2008, 16:00 | Повідомлення # 19 |
Крутий
| Дівчата люблять вечером о восьмій. а хлопці зранку о 5 годині. Тіпа саме більше їм буде кайфу в ці години.
|
|
| |
kyzьma | Дата: Чт, 31.01.2008, 16:10 | Повідомлення # 20 |
Рідня
| Doomsayer, звідки такі точні цифри?
всьо чотко
|