Як часто треба займатися сексом, щоб бути здоровим???
|
|
Baralgin | Дата: Вт, 30.10.2007, 17:14 | Повідомлення # 1 |
Чайничок
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| За даними вчених, відсутність сексу шкідливо впливає на життєдільність всіх органів і систем. З іншого боку: що забагато - то нездорово!!! Ваша думка з цього приводу...
Окончен бал - убит весь зал!!!
|
|
| |
Neformat | Дата: Вт, 30.10.2007, 17:49 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 15
| Тре займатись тим що хочеться і скільки хочеться....але завжди бути уважним що б не наробити дурниць і тим самим не погіршити стан здоров`я(маю на увазі венеричні захворювання)
PERFICE TE
|
|
| |
gL@ve | Дата: Пт, 02.11.2007, 14:57 | Повідомлення # 3 |
Свої
Група: Адміністратори
Репутація: 9
| Мда....проблема сексом корисно займатись -факт. А от наскільки інтенсивно....не наю. Хто скаже?
Скромність- найкоротший шлях до невідомості(с)
Повідомлення відредагував gL@ve - Пт, 02.11.2007, 14:57 |
|
| |
Djuice | Дата: Сб, 03.11.2007, 13:03 | Повідомлення # 4 |
Крутий
Група: Друзі
Репутація: 5
| Якщо є нагода, то мені нормально2-3 рази на добу, коли більше, то вже трохи не ті відчуття А якщо нема під боком людини з якою можна було б цим зайнятись приходиться терпіти....день..... два.....ато і тижнями чи місяцями
Вітер хитає Трупом синеньким Живи Україно Живо моє ненько А всіх комуняк повісимо до гіляк І хай собі висять! Зік Хай сообі висять!!!
|
|
| |
Igorisius | Дата: Вт, 13.11.2007, 17:19 | Повідомлення # 5 |
Крутий
Репутація: 6
| neformat, читаєш думки
|
|
| |
kyzьma | Дата: Вт, 25.12.2007, 14:36 | Повідомлення # 6 |
Рідня
Група: Модератори
| мені здається шо секс то така штукенция шо коли до неї готуватись то вона не настільки приємна як тоді коли ти до цього неготовий(тобто неочікуваний секс) а тебе самого роздягають іт.д вот в цьому випалку корисно то шо ти задоволения як дитина ветикою плиткою чоколяди...тебе ше після всього надовго сповнюють ахвігенні відчуття...чи не так ? може хтось зо мнов незгідний? а на рахунок скільки цим займатись то скажу таке- скільки є сили і при першій ліпшій можливості, головне шоб з розумом!бо знаю такого штемпа в якого постоянний спермотоксикоз і він на цій почві робить купу дурниць, бо негон ні прошо більше думати ....
всьо чотко
|
|
| |
Мануна | Дата: Пт, 28.12.2007, 02:23 | Повідомлення # 7 |
Поважний
Репутація: 11
| Quote (kyzьma) знаю такого штемпа в якого постоянний спермотоксикоз і він на цій почві робить купу дурниць, бо негон ні прошо більше думати .... гггг! а я того касафчеГГа знаю?! 
Love cures the very wound it makes (Любов виліковує навіть ту рану, якої вона завдає...) Out of sight, out of mind (Як очі не бачать, серце не болить)
|
|
| |
|
Yoгурт | Дата: Ср, 30.01.2008, 15:04 | Повідомлення # 9 |
Поважний
Група: Особливі
Репутація: 4
| Секс - здорово.Шкіра стає така як в дитини. На собі перевірено. Ну і мускулатура покращується. Quote (kyzьma) коли до неї готуватись то вона не настільки приємна як тоді коли ти до цього неготовий 100% Але секс без почуттів аналогічний напевно мастурбації в туалеті...
Повідомлення відредагував Yoгурт - Ср, 30.01.2008, 15:05 |
|
| |
kyzьma | Дата: Ср, 30.01.2008, 15:12 | Повідомлення # 10 |
Рідня
Група: Модератори
| Quote (Yoгурт) Але секс без почуттів аналогічний напевно мастурбації в туалеті... ага, мабуть... бо коли секс з коханою людиною то не просто секс, а процес в якому ми "кохаємось" а якшо десь так з кимось чуть не на ходу то просто потр*хались і всьо, кайфу від того небагато, так, просто позбавлення спермотоксикозу, і всьо...
всьо чотко
|
|
| |