|
скуципердили....
|
|
| Yoгурт | Дата: Вт, 18.03.2008, 16:36 | Повідомлення # 21 |
Поважний
Група: Особливі
Репутація: 4
Статус: Offline
| тоді незнаю...Просто ненада пихати свою аську як на право так на ліво, і лазати хз..Пропала то розбирайтесь самі!!!Непропала, тіштесь поки не пропала
|
| |
| |
| ZeroCool | Дата: Вт, 18.03.2008, 16:40 | Повідомлення # 22 |
Крутий
Група: Користувачі
| то просто ігра-прикол, а якщо пароль з аськи не зберігати, то го знайти на компі трохи проблематично......... а перекинути через нет ще тяжче.
Хіба так тяжко бути чесним з іншими і любити Україну???
|
| |
| |
| spin | Дата: Вт, 18.03.2008, 16:46 | Повідомлення # 23 |
Чайничок
Група: Друзі
| Quote (ZeroCool) якщо пароль з аськи не зберігати, то го знайти на компі трохи проблематично Ага в мене такий пароль складний був шо я його кожного разу 2 хвилини вводила, а потім зберегла на компі шоб легше було. Добре шо я ту зсилку нікому з знайомих не вислала, а то совість би мучила. Але все одно, так шкода мою стару аську... 
|
| |
| |
| ZeroCool | Дата: Вт, 18.03.2008, 16:48 | Повідомлення # 24 |
Крутий
Група: Користувачі
| я знайомим її відправляв.....і нічого не сталось.
Хіба так тяжко бути чесним з іншими і любити Україну???
|
| |
| |
| Мануна | Дата: Вт, 18.03.2008, 23:26 | Повідомлення # 25 |
Поважний
Репутація: 11
| а чого ти вважаєш, що це саме через гру? і мені до речі теж купа знайомих присилали і теж нічого в них не трапилось! то якось так получилось, що лише обмежене коло моїх друзів постраждало але якщо то справді через мене, то мені прикро, вибачте!
Love cures the very wound it makes (Любов виліковує навіть ту рану, якої вона завдає...) Out of sight, out of mind (Як очі не бачать, серце не болить)
|
| |
| |
| Yoгурт | Дата: Вт, 18.03.2008, 23:36 | Повідомлення # 26 |
Поважний
| ЗНАЧИТЬ ІНФО ПРО СЦИЛКО http://usmegatech.com/downloads/games/Labirinth_[flashgame.com].exe реально підтверджується!!!ЩЕРАЗ ДЯКА МАНУНІ ЗА СЦИЛКО!
|
| |
| |
| Мануна | Дата: Вт, 18.03.2008, 23:48 | Повідомлення # 27 |
Поважний
| на здоров"ячко, сонечко! а ти розумник так і не заходив, правда? то чого ж раніше всіх не попередив?
Love cures the very wound it makes (Любов виліковує навіть ту рану, якої вона завдає...) Out of sight, out of mind (Як очі не бачать, серце не болить)
|
| |
| |
| Yoгурт | Дата: Ср, 19.03.2008, 00:03 | Повідомлення # 28 |
Поважний
| БО Я В ДИТЯЧІ ЗАБАВКИ А-ЛЯ ФЛЕШ ХУЙНІ НЕ БАВЮСЯ Добавлено (19.03.2008, 00:03) --------------------------------------------- + до того, при закачці цього файлу каспер вибиває шо йде або атака або вірус на комп.Куда дивились ваші фаєрволи і антивіруси???
Повідомлення відредагував Yoгурт - Ср, 19.03.2008, 00:04 |
| |
| |
| Мануна | Дата: Ср, 19.03.2008, 00:04 | Повідомлення # 29 |
Поважний
| молодець! хоть для того вже підріс! а іншим чого не сказав?
|
| |
| |
| Yoгурт | Дата: Ср, 19.03.2008, 00:06 | Повідомлення # 30 |
Поважний
| Шо сказав?Шо бавитись флеш нєльзя?
Повідомлення відредагував Yoгурт - Ср, 19.03.2008, 00:06 |
| |
| |